Kattoremontti ja kattotyöt alan ammattilaiselta!

Kattoremontti ja kattotyöt

Laatulapen ammattitaidolla toteutettu kattoremontti ja kattotyöt nostaa talosi arvoa sekä kohentaa tietenkin myös talon ulkonäköä. Kattoremontti on osa talon kunnosta huolehtimista ja oikein toteutettuna se myös varmistaa osaltaan asumisterveyttä. Laatulape toteuttaa kaikki kattoremontit avaimet käteen –periaatteella.

Katon kuntotarkastus

Ennen kattourakan tarjousta ja suunnitelmaa, asiantuntijamme tekee kartoituksen katon kunnosta ja mahdollisista vaurioista, siltä osin kun se on mahdollista. Kartoitukseen kuuluu katon, katteiden, rakenteiden ja tuuletuksen tarkistus. Koko katto käydään siis huolellisesti läpi. Perusteellisen kuntokartoituksen avulla pyrimme selvittämään remontin laajuutta.

Remonttisuunnitelma ja tarjous

Remonttisuunnitelma ja tarjous kattourakasta laaditaan kartoituksen perusteella sekä tietenkin asiakkaan toiveiden mukaan. Remonttisuunnitelmassa huomioimme kaiken, minkä kattoremontti tai kattotyö tarvitsee kuten kattorakenteet, katteet, sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet. Remonttisuunnitelmassa ilmenee myös remontin aikataulu ja toteutus.

Kattoremontti

Laatulape huolehtii tarvittavat materiaalit kattourakan suunnitelman mukaan. Kattoremonteissa käytämme laadukkaita Ruukin tuotteita. Esimerkiksi pelleillä on 20-vuoden esteettinen ja 50-vuoden tekninen takuu.

Kattoremontissa vanha kate puretaan ja tarvittaessa kattorakenteet ja tuuletus korjataan. Tämän jälkeen asennetaan uusi aluskate, tuuletus, ruoteet ja uusi kate. Lopuksi tehdään piippujen pellitykset ja läpivientien asennukset sekä asennetaan kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä. Kattoremontti tehdään sovitun aikataulun mukaisesti.

Lopputarkastus

Laatulape huolehtii loppusiivouksesta. Laskutus tapahtuu kun remontti on valmis ja työnjälki on tarkastettu. Remontista annetaan kirjallinen 5-vuoden asennustakuutodistus. Muistathan kotitalousvähennyksen.


On asuinpaikkasi Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Lahti, Mäntsälä, Forssa, Akaa, Valkeakoski, Nokia, Tampere, Lempäälä tai muualla Kanta-Hämeessa, Etelä-Suomessa tai Pirkanmaalla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous.