Ulkoverhous - talon ilme kuntoon!

Laatulape Oy – ulkoverhousremontti

Ulkoverhousremontti on erinomainen keino kohentaa talon ilmettä ja nostaa sen arvoa. Lisäksi se on osa talon kunnosta huolehtimista. Laatulape toteuttaa kaikki ulkoverhousremontit avaimet käteen –periaatteella.

Kuntokartoitus

Ennen remonttitarjousta ja suunnitelmaa teemme kuntokartoituksen, missä tutkimme vanhan verhouksen ja talon rakenteiden kunnon. Kuntokartoituksessa selviää mahdolliset lahovauriot, eristyksen kunto ja onko tuuletus riittävä.

Remonttisuunnitelma ja tarjous

Remonttisuunnitelmassa huomioimme kaiken, minkä ulkoverhousremontti tarvitsee, kuten mahdollisesti rakenteiden, eristyksen ja tuulilevyjen uusimisen, tuuletusrimat, paneelit, maalit, ikkunanpielet, pellit ja mahdollisesti uudet ikkunat. Remonttisuunnitelmassa ilmenee myös remontin aikataulu ja toteutus.

Ulkoverhousremontti

Laatulape huolehtii tarvittavat materiaalit ulkoverhousurakan suunnitelman mukaan. Remontissa puretaan vanha panelointi, tarvittaessa uusitaan rakenteita, tuuletusta ja laitetaan uudet tuulilevyt, asennetaan tuuletusrimat sekä asiakkaan kanssa valittu uusi paneeli.

Paneeli on pohja-ja pintamaalattu. Lisäksi se maalataan kertaalleen asennuksen jälkeen. Toisin sanoen lauta on maalattu kolmeen kertaan.

Ulkoverhousremontissa uusitaan myös ikkunanpielet ja pellit. Lisäksi asennetaan uudet ikkunat, mikäli siitä on sovittu remonttisuunnitelmassa. Remontti toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Lopputarkastus

Laatulape huolehtii loppusiivouksesta. Laskutus tapahtuu, kun remontti on valmis ja työnjälki on tarkastettu. Remontista annetaan kirjallinen 5-vuoden asennustakuutodistus. Muistathan kotitalousvähennyksen.


On asuinpaikkasi Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Lahti, Mäntsälä, Forssa, Akaa, Valkeakoski, Nokia, Tampere, Lempäälä tai muualla Kanta-Hämeessa, Etelä-Suomessa tai Pirkanmaalla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous.