Kattoremontit ja ulkoverhoustyöt

Kattotyöt ja julkisivuremontit Etelä-Suomen alueella

Laatulape tekee ammattitaidolla kattoremontit ja muut kattotyöt, sekä julkisivuremontit ja ulkoverhoustyöt alueella Lahti, Hyvinkää ja muu Etelä-Suomi. Asennamme niin peltikatot ja tiilikatot. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintaan, joka on kaiken työskentelymme pohjana; haluamme toteuttaa jokaisen kohteen asiakkaan toiveiden mukaan laadusta tinkimättä. Laskun lähetämme vasta siinä vaiheessa, kun remontti on valmis ja loppusiivous tehty.

Ulkoverhousremontti

Toteutamme julkisivuremontit ja muut ulkoverhoustyöt kestävänä ja siistinä toteutuksena. Ennen remontin aloittamista kartoitamme lähtötilanteen eli käymme läpi nykyisen ulkoverhouksen ja rakenteiden kunnon. Kuntokartoituksen pohjalta teemme remonttisuunnitelman ja annamme tarjouksen työstä. Ulkoverhousremontissa uusimme paneloinnin, sekä tarpeen mukaan myös rakenteet ja tuuletuksen. Samalla uusimme myös ikkunanpielet ja pellit. Sovittaessa asennamme julkisivuremontin yhteydessä uudet ikkunat.

Kattoremontti ja kattotyöt

Kattoremontti ja muut kattotyöt sujuvasti ja laadukkaasti alan ammattilaiselta – Laatulape tarjoaa kestävän ja laadukkaan toteutuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Aloitamme aina asiantuntijamme tekemällä kartoituksella, jossa käydään läpi katon kunto ja mahdolliset vauriot niin hyvin kuin mahdollista. Kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen ja remonttisuunnitelman. Kattoremontti toteutetaan avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun saakka. Remonteissa hyödynnämme yhteistyökumppaneidemme Ruukin, Ormaxin ja Kingin laadukkaita tuotteita.

Kattoremontin lisäksi saat meiltä tarpeen mukaan myös muut pienemmät katon kunnostustyöt. Meiltä onnistuu esimerkiksi katon pesu ja pinnoitus, joka pidentää katon käyttöikää ja pitää sen hyvässä kunnossa.

Ota yhteyttä

Kun kattoremontti tai julkisivuremontti on ajankohtainen, meiltä saat täyden palvelun suunnittelusta toteutukseen. Teemme myös muut kattotyöt ja pienemmät ulkoverhoustyöt Lahden, Hyvinkään ja muun Etelä-Suomen alueella. Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous