Julkisivuremontit ja kattotyöt

Kattoremontit ja ulkoverhoustyöt Kanta-Hämeen alueella

Laatulape tekee laadukkaasti kattoremontit, kattotyöt, julkisivuremontit ja ulkoverhoustyöt alueella Hämeenlinna, Forssa, Riihimäki ja muu Kanta-Häme. Asennamme niin peltikatot kuin tiilikatot. Kaiken toimintamme pohjana on asiakaslähtöisyys; haluamme toteuttaa jokaisen yksittäisen työn asiakkaan toiveiden mukaan laadusta tinkimättä. Emme myöskään lähetä laskua ennen kuin remontti on viimeistelyä myöten valmis ja työn jäljet siivottu.

Kattoremontti ja muut kattotyöt

Kattoremontti avaimet käteen -periaatteella! Ennen kattoremontin toteutusta asiantuntijamme tekee kartoituksen, jossa käydään mahdollisimman yksityiskohtaisesti läpi katon kunto ja mahdolliset vauriot. Sen jälkeen teemme tarjouksen ja remonttisuunnitelman. Kattoremontin toteutamme laadukkailla yhteistyökumppaneidemme Ruukin, Ormaxin ja Kingin tuotteilla yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Halusit sitten peltikaton tai tiilikaton asennuksen, toteutamme kattoremontin toiveidesi mukaisesti.

Kattoremonttien lisäksi teemme monipuolisesti myös muut kattotyöt asiakkaan tarpeen mukaan. Olipa kyseessä jokin varsinaista kattoremonttia pienempi katon kunnostustyö tai vaikka katon pesu ja pinnoitus, saat aina asiantuntevan palvelun ja laadukkaan toteutuksen Laatulapelta.

Julkisivuremontti ja ulkoverhous

Ulkoverhoustyöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaan laadukkaana ja kestävänä toteutuksena. Olipa kyseessä täysi julkisivuremontti tai muu pienempi ulkoverhoustyö, meiltä saat sujuvan palvelun.

Ennen ulkoverhousremontin aloittamista teemme kuntokartoituksen, jossa käydään läpi rakenteet ja nykyinen ulkoverhous. Kartoituksen pohjalta saat meiltä remonttisuunnitelman ja tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi voimme aloittaa työt. Remontissa uusimme paneloinnin lisäksi tarvittaessa myös rakenteet ja tuuletuksen. Huolehdimme myös ikkunanpielistä ja pelleistä, sekä sopimuksen mukaan myös uusien ikkunoiden asennuksesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun katon tai ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista, meiltä saat sujuvan palvelun Hämeenlinnan, Forssan, Riihimäen ja koko Kanta-Hämeen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista tai julkisivuremontista – tai vaikka molemmista!

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous