Kattoremontit ja muut kattotyöt

Kattoremontit alan ammattilaiselta

Laatulapen ammattitaidolla toteutetut kattoremontit ja muut kattotyöt nostavat talosi arvoa, sekä tietenkin kohentavat sen ulkonäköä ja yleisilmettä. Kattoremontti on tärkeä osa koko talon kunnon ylläpitoa. Oikein toteutettuna sillä on positiivinen vaikutus talon arvon lisäksi myös asumismukavuuteen ja -turvallisuuteen.

Teemme jokaisen kattoremontin kokonaisvaltaisena toteutuksena avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Meiltä saat toiveitasi vastaavan kestävän toteutuksen, sekä joustavan ja sujuvan palvelun. Tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas.

Katon kuntotarkastus

Lähdemme aina liikkeelle katon kuntokartoituksesta, jonka yhteydessä asiantuntijamme tutkii myös mahdolliset vauriot niin hyvin kuin mahdollista. Käytännössä kartoitus pitää sisällään koko katon huolellisen läpikäynnin: katteiden, rakenteiden ja tuuletuksen tarkistuksen. Perusteellisen kuntokartoituksen avulla pyrimme selvittämään remontin laajuuden. Kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen ja suunnitelman tulevasta kattourakasta.

Remonttisuunnitelma ja tarjous

Kartoituksen jälkeen kattourakasta laaditaan tarjous ja remonttisuunnitelma, joka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Remonttisuunnitelmassa otamme huomioon kaiken, mitä kattoremontti tai muu kattotyö voi edellyttää: kattorakenteet, katteet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Suunnitelmassa käydään läpi myös remontin aikataulu ja tarkempi toteutus.

Kattoremontti

Huolehdimme tarvittavien laadukkaiden materiaalien hankkimisesta remonttisuunnitelman mukaisesti. Kattoremonteissa käytämme kestäviä Ruukin tuotteita, joissa esimerkiksi kattopeltien esteettinen takuu on 20 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Ormaxin tuotteiden avulla asennamme erilaiset tiilikatot. Peltikattojen kiinnityksen varmistamme KINGI® kateruuvilla, joka on valmistettu suomalaisella tinkimättömyydellä. Kateruuveilla on 20 vuoden ruostumattomuustakuu, 30 vuoden vuotamattomuustakuu ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.

Kattoremontti alkaa vanhan katteen purkamisella, jonka jälkeen myös kattorakenteet ja tuuletus korjataan, mikäli tarve vaatii. Tämän jälkeen päästään asentamaan uusi aluskate, tuuletus, ruoteet ja kate. Lopuksi tehdään piippujen pellitykset ja läpivientien asennukset, sekä asennetaan kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä. Kattoremontti tehdään aina yhdessä sovitun, remonttisuunnitelmaan laaditun aikataulun mukaisesti.

Lopputarkastus

Kun remontti on valmistunut ja kaikki viimeistelty yksityiskohtia myöten, huolehdimme myös loppusiivouksesta. Laskutus tapahtuu vasta kun remontti on valmis ja työnjälki tarkastettu. Valmiista kattoremontista annetaan kirjallinen viiden vuoden asennustakuutodistus. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys.

Olipa kyseessä kattoremontti tai muut kattotyöt, meiltä saat asiantuntevan palvelun sujuvalla aikataululla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous