Peltikaton asennus ja huolto

Peltikatto

Laatulapelta saat kestävän peltikaton avaimet käteen -toteutuksena. Palvelemme koko Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Meiltä saat apua myös silloin, kun nykyinen peltikattosi kaipaa huoltoa. Teemme ammattitaidolla myös muut kattotyöt ja suojauskäsittelyt.

Peltikatto on yleisin kattomateriaali Suomessa. Suosioon vaikuttavat esimerkiksi suhteellisen edullinen hinta ja monipuolinen valikoima saatavilla olevia valmiita pakettiratkaisuja. Peltikatto valmistetaan useimmiten kuumasinkitystä teräspellistä, ja se on helppo asentaa paikoilleen. Se on myös käyttöiän huomioiden edullinen valinta. Peltikatto kestää erinomaisesti vaihtuvia sääolosuhteita ja sopii käytettäväksi asuinrakennusten lisäksi myös esimerkiksi autotalleihin, ulkovarastoihin ja erilaisiin vapaa-ajan asuntoihin.

Peltikattojen kiinnitykseen hyödynnämme suomalaisia KINGI® kateruuveja, joilla on 20 vuoden ruostumattomuustakuu, 30 vuoden vuotamattomuustakuu ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.

Käytämme Ruukin kestäviä ja laadukkaita peltikattoja. Kun ostat katon valmiiksi asennettuna, voit tehdä Ruukki-takuun rekisteröinnin. Rekisteröimällä Ruukki-katon saat kiinteistökohtaisen takuutodistuksen ja varmistat Ruukki-katon aitouden. Rekisteröinnin kautta takaat myös parhaan jälleenmyyntiarvon. Voit rekisteröidä kattosi osoitteessa ruukki.fi tuotetoimituksen rahtikirjan mukana tulevan saatekirjeen avulla. Ruukin peltikaton esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta.

Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydämme taatusti juuri tarpeisiisi ja makuusi soveltuvat värit ja tyylit. Valitsemme rakennukseen ja sen ympäristöön soveltuvat värit yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Autamme valinnan tekemisessä mielellämme. Suosituimmat peltikatot Ruukilta ovat Tiilikainen, Classic ja Elite.


Classic


Elite


Tiilikainen

Peltikaton ominaisuudet ja huolto

Peltikatto on erinomainen valinta erityisesti asennusta ja ylläpitoa silmälläpitäen. Materiaalina pelti on helposti leikattavissa oleva ja taipuva, joten peltikatto voidaan helposti asentaa erilaisille katoille. Persoonallista ilmettä tuovat erilaiset väri- ja muotovaihtoehdot, kuten aaltopelti ja tasainen pelti. Parhaan tuloksen saat, kun jätät peltikaton asennuksen asiansa osaavalle ammattilaiselle – me Laatulapella autamme mielellämme.

Teemme ammattitaidolla myös muut kattotyöt aina huolloista suojakäsittelyihin. Hyvin hoidetun ja huolletun peltikaton käyttöikä on monesti jopa odotettua pitempi, joten katosta kannattaa pitää hyvää huolta. Säännölliset tarkastukset ja huollot ennaltaehkäisevät isompien vaurioiden ja kustannusten syntymistä.

Ota yhteyttä

Laatulapelta saat peltikaton kokonaistoteutuksena alusta loppuun asti laadukkaasti ja sujuvalla aikataululla. Ammattitaitoisen työnjäljen lisäksi panostamme kokonaisvaltaisesti asiakaslähtöiseen palveluun; autamme mielellämme esimerkiksi sopivan kattoratkaisun kartoittamisessa ja valitsemisessa. Työn valmistuttua annamme myös käytännön neuvot siihen, miten saat pidettyä uuden peltikattosi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin jutellaan tarkemmin sinulle sopivasta ratkaisusta!

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous