Kattotyöt ja julkisivuremontit

Ulkoverhoustyöt ja kattoremontit Pirkanmaalla

Laatulape on Tampereen, Lempäälän, Nokian, Valkeakosken ja koko Pirkanmaan alueella palveleva yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat kattoremontti ja kattotyöt sekä julkisivuremontti ja muut ulkoverhoustyöt. Asennamme toiveesi mukaisesti niin peltikatot kuin tiilikatot. Tarjoamme asiakaslähtöisen palvelun ja toteutamme jokaisen kohteen laadusta tinkimättä – laskun lähetämme vasta sitten, kun remontti on valmis ja loppusiivous tehty.

Kattotyöt

Kattoremontit ja muut kattotyöt avaimet käteen -periaatteella. Teemme kattoremontit vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan toteutukseen järkevään hintaan. Toteutuksessa käytämme kestäviä ja laadukkaita yhteistyökumppaneidemme Ruukin, Ormaxin ja Kingin tuotteita. Asennamme toiveesi ja tarpeesi mukaisesti niin peltikatot kuin tiilikatot.

Lähdemme liikkeelle kartoituksesta, jossa asiantuntijamme tutkii tarkasti katon kunnon ja mahdolliset vauriot. Kartoituksen pohjalta teemme tarjouksen ja tarkemman remonttisuunnitelman, jossa käydään läpi toteutukseen liittyvät yksityiskohdat. Remontin toteutus suoritetaan alusta loppuun saakka yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Meiltä saat myös muut kattotyöt, olipa kyseessä pienempi kunnostustyö tai vaikka katon pesu ja pinnoitus. Pesu, pinnoitus ja suojakäsittely ovat olennainen osa katon huoltoa ja ne pidentävät omalta osaltaan katon käyttöikää.

Ulkoverhous

Isot ja pienet ulkoverhoustyöt ja julkisivuremontit suvana toteutuksena alan ammattilaiselta – Laatulape tarjoaa kestävän ja silmää miellyttävän toteutuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Myös ulkoverhousremontissa aloitamme kuntokartoituksella, jonka yhteydessä käydään läpi nykyinen ulkoverhous rakenteita myöten. Kartoituksen ja asiakkaan toiveiden pohjalta teemme remonttisuunnitelman ja tarjouksen. Remontin aikana uusimme paneloinnin, ikkunanpielet ja pellit, sekä tarvittaessa myös rakenteet ja tuuletuksen. Samalla voimme myös asentaa uudet ikkunat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun kattoremontti tai julkisivuremontti on ajankohtainen, meiltä saat laadukkaan ja kestävän toteutuksen asiantuntevan ja asiakasystävällisen palvelun kera. Toimimme alueella Tampere, Lempäälä, Nokia, Valkeakoski ja muu Pirkanmaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Toteutetaan yhdessä kattoremontti sujuvasti ja ammattitaidolla.

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous