Pitkäikäinen savitiilikatto

Savitiilikatto

Laatulape tekee kestävät savitiilikatot kokonaisvaltaisen palvelun kera Kanta-Hämeen, Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulta löytyy jo savitiilikatto, autamme mielellämme katon tarkastuksessa ja huoltamisessa.

Savikattotiilit ovat luonnontuotteita, jotka kaunistuvat iän myötä ja tuovat samalla kattoon elävyyttä. Voit valita juuri rakennukseen ja sen ympäristöön soveltuvan vaihtoehdon erilaisista värivaihtoehdoista ja tyyleistä. Savitiilikatto on kaunis, klassinen ja erityisen kestävä vaihtoehto.

Savitiilikatto kestää vaihtelevat sääolot

Silmää miellyttävän ulkonäön lisäksi tiilikaton etuihin lukeutuu sen kestävyys; se on pitkäikäinen valinta, joka sietää hyvin Suomen sääolosuhteita. Tiilikatto ei hätkähdä vaihtuvia olosuhteita, kuten pakkasia, sateita tai porottavaa auringonpaistetta. Pitkän elinkaaren ansiosta savitiilikatto on kustannuksiltaan yksi edullisimmista vaihtoehdoista kattomateriaaliksi, sillä sen käyttöikä voi olla jopa 20-50 vuotta pidempi kuin peltikatolla. Vaikka savitiilikatto on painavampi kuin peltikatto, talojen rakenteet kestävät sen painon siinä missä peltikatonkin.

Savitiilikatto lisää asumismukavuutta vähäisen huoltotarpeensa ansiosta sekä nostaa kodin arvoa. Savitiilikatto vaikuttaa asumismukavuuteen positiivisesti myös hyvän äänieristyskykynsä ansiosta; sateen ropina ei kuulu sisätiloihin läheskään niin selvästi kuin peltikaton alla. Savikatto on myös hengittävämpi ja siitä syystä pitää sisätilat viileämpänä. Hankimme savikattotiilet yhteistyökumppanimme Ormaxin kautta laadun takaamiseksi. Esimerkkinä muutama Ormaxin vaihtoehto.


Rubin 13V

Rubin 13V

Savitiilikattojen huolto

Tiilikaton huolto auttaa pidentämään sen elinkaarta entisestään. Pesemme ja pintakäsittelemme tiilikatot huollon aikana, jotta katto säilyisi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Laatulapelta saat siis joko savitiilikatot kokonaisvaltaisena toteutuksena tai tarvitsemasi huollot tarkastuksineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous