Kestävä ja tyylikäs tiilikatto

Tiilikatto

Laatulape tekee kestävät tiilikatot avaimet käteen -periaatteella Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja myös Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulta löytyy jo tiilikatto, joka kaipaa huoltoa, saat meiltä myös katon pesun ja pinnoituksen ammattitaidolla.

Tiilikatto on tyylikäs ja klassinen valinta, joka on aina ajankohtainen. Erilaisilla värivaihtoehdoilla tiilikatosta saa helposti rakennuksen yleisilmettä imartelevan ja ympäristöön sopivan vaihtoehdon. Tiilikatto sopii kauniisti puutalon ilmeeseen ja antaa lisäryhtiä myös jämäkälle kivitalolle.

Tiilikaton edut

Näyttävän ja silmää miellyttävän ulkonäön lisäksi tiilikaton etuihin lukeutuu ehdottomasti myös sen kestävyys; se on pitkäikäinen valinta, joka kestää hyvin Suomen vaihtuvia sääolosuhteita. Tiilikatto ei hätkähdä talvipakkasista tai katolle kerääntyvästä lumesta ja jäästä, eikä liioin sateesta tai porottavasta auringonpaisteesta. Pitkän elinkaaren ansiosta tiilikatto on kustannuksiltaan yksi edullisimmista vaihtoehdoista kattomateriaaliksi.

Tiilikatto kohentaa talon ulkoasua ja lisää asumismukavuutta huolettomuutensa ja vähäisen huoltotarpeensa ansiosta, sekä nostaa kotisi arvoa. Huolettomuuden lisäksi tiilikatto vaikuttaa asumismukavuuteen positiivisesti myös hyvän äänieristyskykynsä ansiosta; esimerkiksi sateen ropinasta lähtevän äänen tiilikatto eristää huomattavasti peltikattoa paremmin.

Käytämme Ormaxin laadukkaita kattotiiliä tiilikattojen asennukseen. Laajasta valikoimasta löydämme taatusti juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat kattotiilet. Esimerkkinä muutama vaihtoehto.

Evo


Protector

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiilikaton huolto auttaa pidentämään sen elinkaarta entisestään. Pesu ja sen jälkeen tehtävä oikeanlainen pintakäsittely auttavat tiilikattoa säilymään hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Meiltä saat myös tiilikaton pesun sekä pinta- ja suojakäsittelyt asiantuntevasti tehtynä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Laatulapelta saat tiilikaton kokonaisvaltaisena toteutuksena tai haluamasi huollon pintakäsittelyineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tehdään juuri sinun toiveidesi mukainen remonttisuunnitelma.

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous