Uudista talon ulkoasu

Julkisivuremontti ja ulkoverhoustyöt

Ulkoverhousremontti on erinomainen keino kohentaa talon ilmettä ja nostaa sen arvoa. Lisäksi se on osa talon kunnosta huolehtimista. Laatulape toteuttaa kaikki julkisivuremontit avaimet käteen –periaatteella asiakkaan toiveita kuunnellen Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Kuntokartoitus ja tarjous

Ennen remonttitarjousta ja -suunnitelmaa teemme kuntokartoituksen, jonka yhteydessä tutkimme vanhan ulkoverhouksen ja talon rakenteiden kunnon. Kuntokartoituksessa selviävät mahdolliset lahovauriot, eristyksen kunto ja tuuletuksen riittävyys.

Remonttisuunnitelmassa huomioimme kaiken ulkoverhousremontissa tarvittavan. Tähän sisältyy esimerkiksi mahdollinen rakenteiden, eristyksen ja tuulilevyjen uusiminen, tuuletusrimat, paneelit, maalit, ikkunanpielet, pellit ja mahdollisesti uudet ikkunat. Remonttisuunnitelmasta selviää myös remontin aikataulu ja toteutus.

Ulkoverhousremontin toteutus

Laatulape huolehtii tarvittavista materiaaleista ulkoverhousurakan suunnitelman mukaan. Ulkoverhousremontissa eli julkisivuremontissa puretaan vanha panelointi, uusitaan tarvittaessa rakenteita ja tuuletusta, sekä asennetaan uudet tuulilevyt. Samalla asennetaan tuuletusrimat ja asiakkaan kanssa valittu uusi paneeli. Paneeli on pohja- ja pintamaalattu. Lisäksi se maalataan kertaalleen asennuksen jälkeen – toisin sanoen lauta on maalattu lopulta kolmeen kertaan.

Ulkoverhousremontissa uusitaan myös ikkunanpielet ja pellit. Lisäksi asennetaan uudet ikkunat, mikäli siitä on sovittu remonttisuunnitelmassa. Remontti toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti alusta loppuun asti, laadusta tinkimättä.

Lopputarkastus

Laatulape huolehtii myös kohteen loppusiivouksesta. Laskutus tapahtuu vasta sen jälkeen, kun julkisivuremontti on valmis ja työnjälki on tarkastettu. Remontista annetaan kirjallinen 5 vuoden asennustakuutodistus. Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tehdään juuri sinulle sopiva remonttisuunnitelma julkisivuremonttia varten.

Jätä soittopyyntö

Pyydä Tarjous